offerte aanvragen betaal/verzend info over ons contact
Home Loungebanken Lounge hoekbanken Lounge stoelen Specials Loungetafeltje/hocker/voetenbankje Buitenstoffen

Exclusieve steigerbuizen loungemeubels voor buiten in de tuin. Dutch design van Van Velzen

Home

 Disclamer

Deze website is de met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld.

Robuuzt.nl is Pieter van Velzen vof is echter niet aansprakelijk voor enig directe of indirecte schade die zou kunnen ontstaan door het gebruik van de hierin aangeboden informatie.

Aan de inhoud van de website, zoals prijzen en leverdatum kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend of aanspraken worden gemaakt.

De informatie op deze website wordt regelmatig aangevuld en wijzigingen kunnen ten alle tijden zonder kennisgeving worden aangebracht.

Afbeeldingen

Alle afbeeldingen op de website van robuuzt.nl zijn auteurs rechtelijk beschermd en mogen niet zonder toestemming en goedkeuring worden gebruikt door derden.

Ontwerpen

Het is niet vrij om de ontwerpen van robuuzt.nl, die auteurs rechtelijk worden beschermd, te vervaardigen voor commerciële en niet commerciële doeleinden. Aan de werk beschrijvingen of ontwerpen kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend of aanspraken worden gemaakt.

robuuzt.nl van Van Velzen, atelier steigerbuizen loungemeubels,   De Parse 12,  8491 PJ Akkrum (nabij Heerenveen, Friesland)

0566 750846 of 06 23496922,   robuuzt@pietervanvelzen.nl